ZorgMail Chat nu kosteloos te gebruiken voor praktijkhouders met abonnement

Bent u praktijkhouder met een ZorgMail abonnement? Vanaf heden kunt u, zonder extra kosten, gebruik maken van ZorgMail Chat voor veilig appen. Via ZorgMail Chat Web of ZorgMail Chat iOS kunt u de chat activeren.

Met ZorgMail Chat is het mogelijk om snel en eenvoudig contact te hebben met andere zorgprofessionals De toepassingsmogelijkheden kunnen voor u interessant zijn omdat het chatten over zorgconsumenten te koppelen zijn aan individuele en groepschats. Het exporteren naar uw informatiesysteem behoort tot de mogelijkheden.

Veiligheid 

ZorgMail Chat voldoet aan geldende eisen voor veilig chatten waardoor u op een veilige manier communiceert met andere deelnemers binnen de ZorgMail Community.

Kies regionaal zoveel mogelijk dezelfde oplossing voor chatten

Kies regionaal zoveel mogelijk dezelfde oplossing voor chatten. Zorgaanbieders hebben vaak te maken met meerdere collega’s (huisarts, medisch specialist, thuiszorg, apotheek, etc) die momenteel op afstand willen  communiceren , waaronder door middel van chatten. Het is voor collega’s makkelijker als al deze verschillende zorgaanbieders dezelfde oplossingen voor chatten gebruiken.

 

 


Participanten