Servicemanager gezocht (32 uur p/w)

Wij bieden

Een enerverende functie in een klein team met korte lijnen. Inschaling conform CAO ziekenhuizen FWG schaal 60/65, variërend van € 3.774,- tot € 5.620 (bij 40 uur p/w), afhankelijk van opleiding en ervaring. Gedeeltelijk thuiswerken is natuurlijk mogelijk, autonomie staat bij ons hoog in het vaandel.

De functie

Je wordt vanuit RijnmondNet het aanspreekpunt waar het gaat om de contacten en contracten met leveranciers en eindgebruikers. “Wordt” omdat dit voor ons een nieuwe functie is. Resultaatgebieden: service-, relatie- en contractmanagement. Aan jou om die functie – uiteraard in samenwerking met de collega’s – op poten te zetten en verder uit te bouwen. Het team van RijnmondNet bestaat momenteel uit 12 ervaren en bevlogen collega’s.

Een gemiddelde werkdag

Je start je werkdag vanuit ons kantoor in Capelle aan den IJssel. Vandaag zijn twee andere collega’s ook aanwezig: de directeur en de senior projectleider. Terwijl je de financiële cijfers van het laatste kwartaal vergelijkt (begroting versus realisatie) word je gebeld door een huisarts t.a.v. ZorgMail, welke hij via RijnmondNet afneemt. Je luistert naar de vraag en spreekt af dat je in overleg gaat met de leverancier van de dienst waar Zorgmail deze voor alle aangesloten huisartsen heeft ingekocht. Door de vraag van de huisarts ontdek je iets wat contractueel nog niet is vastgelegd. Oplossingsgericht als jij bent kom je met een voorstel die je vervolgens bespreekt met de directeur. Samen maken jullie een plan van aanpak en gaat het gesprek met de leverancier aan.

Functie-eisen

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Cursussen contractmanagement (CATS CM, of vergelijkbaar)
  • Kennis van en affiniteit met de gezondheidszorg en ICT
  • Bedreven met digitaal vergaderen (MS Teams, Zoom, etc);
  • Goede communicatieve vaardigheden;
  • Cijfermatig inzicht;
  • Je bent flexibel, autonoom en bereid waar nodig een stapje extra te zetten

Over RijnmondNet

Zorg door communicatie, dat is onze slogan. RijnmondNet is een samenwerkingsverband van zorgaanbieders in de regio Rijnmond. In de zorg is een goede digitale uitwisseling van medische gegevens tussen alle betrokken partijen (instellingen, professionals, patiënten) een voorwaarde voor goede kwaliteit van zorg. RijnmondNet is de verbindende partij in dit geheel. De rol van RijnmondNet wordt bepaald door de vraag van de ruim 1200 aangesloten zorgaanbieders. RijnmondNet treedt op als platform voor kennisdeling en prioriteitstelling, als projectmanager, als ondersteunend dienstverlener en als gezamenlijk inkoper van (IT) diensten.

Meer informatie of direct solliciteren?

Reacties kunnen worden gezonden aan RijnmondNet via werken@rijnmondnet.nl.

Nadere inlichtingen kunnen worden verkregen via Leander Linger, communicatiemedewerker, bereikbaar op 06-36 3333 09.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Participanten