Secretaresse (24 uur) gezocht

Ben je een ervaren, flexibele ondersteuner die zelfstandig en nauwkeurig werkt? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je gaat niet voor één maar voor twee werkgevers aan de slag namelijk Stichting SRZ en RijnmondNet

Stichting SRZ

Stichting SRZ is het samenwerkingsverband tussen de 9 ziekenhuizen in de regio Rijnmond. Het doel van SRZ is de kwaliteit van de ziekenhuiszorg in de regio Rijnmond te bevorderen en de samenwerking tussen de instellingen te intensiveren en optimaliseren.  Hiervoor organiseert en ondersteunt het bureau SRZ (bestaande uit drie collega’s) allerlei projecten, werkgroepen en vergaderingen.

RijnmondNet

RijnmondNet is een samenwerkingsverband van zorgaanbieders in de regio Rijnmond. De rol van RijnmondNet wordt bepaald door de vraag van de ruim 1200 aangesloten zorgaanbieders. RijnmondNet treedt op als platform voor kennisdeling en prioriteitstelling, als projectmanager, als ondersteunend dienstverlener en als gezamenlijk inkoper van (IT-) diensten.  Het team van RijnmondNet bestaat momenteel uit 12 ervaren en bevlogen collega’s.

Wat vragen wij?

Wij zoeken een secretaresse met uitstekende communicatieve vaardigheden die als aanspreekpunt de administratieve zaken regelt. Je kunt zelfstandig werken en signaleert waar aandacht nodig is. Je bent flexibel, stressbestendig en kunt als duizendpoot snel schakelen.

Je beschikt over:

 • Minimaal een mbo-diploma
 • Een goede kennis van de Nederlandse taal
 • Foutloos opstellen en schrijven van notulen
 • Uitstekende kennis van het Office pakket
 • Ruime ervaring in een gelijkwaardige functie als secretaresse.
 • Bedreven met digitaal vergaderen (MS Teams, Zoom, etc);

Wat bieden wij?

 • Wij bieden een afwisselende en veelzijdige functie in een dynamische en volop in ontwikkeling zijnde werkomgeving. Hybride werken is de norm.
 • Een salaris conform de cao Ziekenhuizen in FWG 40  (inschaling is afhankelijk van kennis en ervaring)
 • Vakantiegeld en eindejaarsuitkering
 • Een functie voor 24 uur per week, waarbij je voor beide stichtingen werkzaamheden zal uitvoeren ( momenteel werken beide stichtingen vanuit een andere locatie, maar vanaf april 2022 verhuizen beide stichtingen naar een gezamenlijke huisvesting).
 • Een tijdelijk dienstverband voor 1 jaar, met de intentie om daarna – bij goed functioneren – een contract voor onbepaalde tijd aan te gaan.

Een gemiddelde werkdag

Terwijl de computer opstart word je gebeld door een huisarts t.a.v. zijn veilige maildienst. Je luistert naar de vraag en spreekt af dat je erop terugkomt. Na het telefoontje noteer je voor jezelf dat je 1) dit neerlegt bij de verantwoordelijke 2) aan het einde van vandaag even voor jezelf controleert of je deze huisarts al terugkoppeling hebt gegeven. Want je weet dat het voor de huisarts belangrijk is om op de hoogte te worden gehouden van zijn ICT vraagstuk.

Tijdens het kantooroverleg hoor je van de projectleider van RijnmondNet dat de ICT manager van een grote zorginstelling in de regio wegens vakantie afwezig is en een afspraak heeft afgezegd. Je weet dat de projectleider van Stichting SRZ later op de middag een fysieke afspraak heeft staan met dezelfde ICT manager. Je noteert voor jezelf dat je na het kantooroverleg dit deelt met de projectleider van Stichting SRZ.

In de middag werk je een notulen uit en bestel je een bos bloemen voor een collega die overmorgen haar verjaardag viert. Inmiddels heb je van een andere collega antwoord ontvangen op de vraag van de huisarts. Je neemt contact op met de huisarts en geeft een terugkoppeling.

 Interesse?

Je kunt online solliciteren door je CV en motivatiebrief te sturen naar werken@rijnmondnet.nl De sluitingstermijn is 15 februari 2022. Wil je meer informatie dan kan je bellen met communicatiespecialist Leander Linger op 06 36 33 33 09

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Participanten